Uansett type virksomhet kan web bli den mest effektive markedsføringskanalen – om utviklingen gjennomføres på riktig måte. Vi har erfaring angående hva som gir resultater, og hjelper deg mellom hele utviklingsprosessen!

Pakke Nytt Nettsted

Rådgivning under planleggingen

Vi guider deg mellom den vanskeligste og viktigste fasen med et nytt nettsted - legge klare forretningsmål, avdekke brukernes behov og prioritere riktig funksjonalitet/innhold.

Fokus på lønnsomhet og brukeropplevelse

Nettstedet blir designet med en brukersentrert arbeidsprosess. Hele utviklingen baseres på din bedrifts målsettinger. Sammen gir dette nettsteder som skaper gode resultater for din bedrift.

Oppdater og rediger nettstedet på egenhånd

Du kan enkelt teste, vedlikeholde og optimalisere nettstedet, til lave driftskostnader.

Opplæring i nettmarkedsføring og viktige verktøy

Vi overfører vår kunnskap til deg og lærer dere opp i hvordan man bruker publiseringsløsningen, og hva som er viktig for å lykkes på nett.

Support og oppfølging

Etter at nettstedet er lansert flyttes man over til vårt oppfølgingsprogram. Vi analyserer nettsiden, og forteller deg nøyaktig hva som kan gjøres for å få enda bedre resultater.

Markedsføringsstrategi og SEO

Vi setter opp en markedsføringsstrategi for å skape målrettet besøk.


brukervennlig webdesignDine kunder og besøkende i sentrum

Vi brenner for brukervennlige nettløsninger! En god brukeropplevelse er nøkkelen til suksess på nett, og det er da viktig med faghjelp gjennom hele arbeidsprosessen.

Hos oss står brukerne av nettstedet i sentrum både under planlegging og utvikling. Dette for å gi din bedrift best mulig forretningsmessige resultater.


Nettstedet skal skape resultater for din bedrift

  Våre nettsteder

 • Gjør de besøkende til kunder

  Høy konverteringsrate

 • Oppdaterer nettstedet selv

  Brukervennlig publiseringsløsning

 • God plassering i søkemotorer

  Søkemotoroptimalising

 • Besøkende elsker nettstedet

  Elegant og brukervennlig webdesign

Et nettsted skal være en lønnsom investering for våre kunder, derfor leverer vi nettsider som overbeviser de besøkende til å gjennomføre handlingene som gir våre kunder resultater.

Din bedrift trenger ikke bare webdesignere som er kreative og vet hvilke former og farger som passer sammen – du trenger noen som forstår prinsippene bak det å designe et nettsted som gir resultater.

Vi bruker vår kreativitet der det er viktig, og vår erfaring og kunnskap om standarder og konvensjoner der det er nødvendig. Slik leverer vi sider som er estetisk pene, brukervennlige og resultatfokusert.

Slik skaper vi resultater:

 1. Alt fra design til markedsføring er forankret i klare forretningsmål.
 2. Bedriftens potensial på nett avdekkes tidlig i prosessen.
 3. Det utarbeides en klinkene klar strategi for hva som må til for å få resultater.
 4. Hele nettstedet er gjennomsyret med innhold som støtter opp den valgte strategien.
 5. Nettstedet overbeviser besøkende til å gjennomføre handlinger som gir resultater.
 6. Brukerne finner det de ønsker, noe som gir et godt inntrykk av bedriften.

Slik sparer din bedrift kostnader:

 1. Vi kutter unødvendige funksjoner, og utvikler kun det som gir verdi.
 2. Grundig planlegging gjør at vi legger til rette for fremtidig utvidelse.
 3. Innholdet dekker brukernes spørsmål, slik at man sparer tid brukt på support.
 4. Innhold og design adskilles slik at man enkelt kan endre design og layout.
 5. Ved hjelp av publiseringsløsningen kan dere endre og legge til innhold.
 6. Publiseringsløsningen kan utvides med ferdige funksjonalitetsmoduler.

Oppdatere og endre nettstedet på egenhånd

Publiseringsløsning skjermbildeFordi det er viktig å både vedlikeholde og oppdatere nettstedet, bygges alle våre nettsteder opp på en publiseringsløsning.

Siden kan dermed vedlikeholdes på en enkel måte av din bedrift. Fordi dere kan legge til nytt innhold, endre tekst og bygge på med ferdigstilt funksjonalitet vil vedlikeholdskostnadene minimeres.

Publiseringsløsningen kan bygges ut med nye funksjonsmoduler slik at nettstedet vokser i takt med bedriften. 


Ekspertrådgivning få å øke lønnsomheten

Våre konsulenter bistår med rådgivning for å legge en klar og lønnsom webstrategi slik at din bedrift prioriterer budsjettet på riktig måte. Dermed får dere et nytt nettsted som raskt blir en lønnsom investering, samtidig som levekostnadene senkes og avkastningen økes.

Avdekke funksjoner og innhold

Velprøvde metoder og verktøy hjelper oss å avdekke de besøkenes behov, og i felleskap kommer vi frem til innhold og funksjoner som er nødvendig for at dine besøkende skal få en god opplevelse og finne informasjonen de både ønsker og forventer.

Fornøyde kunder

Vi har et tett samarbeid med våre kunder hele veien gjennom utviklingen. Dette for å sikre enighet ved hvert steg og at kunden er 100% fornøyd med sluttresultatet.

 

Adlib“Luminus holder et høyt faglig nivå, og fremstår som tvers igjennom profesjonelle. De har blikk for den enkelte kundes egenart og behov, er serviceinnstilte og ikke minst hyggelige å samarbeide med.
Jeg følte meg veldig godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og er svært fornøyd med resultatet."

Katinka Strøm Lyngroth
Daglig Leder - Ad Lib Helse & Utvikling

 

Komplett fitness“Luminus er en uunnværlig samarbeidspartner for oss. Deres inngående evne til å forstå våre behov og produkter, til å utvikle profiler, websider og ulike markedsføringsmateriell, er meget tilfredsstillende.”

Ole J. Haugen
Daglig Leder - Komplett Fitness

 

Magnars ide3“Jeg har benyttet Luminus til å utvikle mitt nettsted, og det har vært meget vellykket. De er lette å samarbeide med og har mange gode ideer. Jeg har fått masse gode tilbakemeldinger fra mine kunder og økt antall hendvendelser. Jeg har nå en side jeg er stolt av, og anbefaler gjerne Luminus videre. ”

Magnar Solås
Magnars Ide3

Se eksempler på tidligere arbeider vi har gjennomført

Dette skjer etter lansering

 • Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner og fungerer som en støttespiller også i etterkant av lanseringen.
 • Vi analyserer nettstedet og dere mottar regelmessige rapporter slik at vi hele tiden har en plan for videre optimalisering.
 • Publiseringsløsningen redusere kostnadene for vedlikehold av nettstedet, og forenkler videre utvikling. Dere vil enkelt kunne gjøre omfattende endringer på nettstedet uten å kontakte en utvikler.
 • Når nettstedet konverterer flest mulig besøkende, starter vi med å markedsføre nettsiden slik at den når ut til størst mulig målgruppe.

Hvor mye koster det?

Det skal være enklest mulig for dere å få et prisestimat, derfor har vi lagt ut vår behovsanalyse. Last ned behovsanalysen og svar på spørsmålene før du sender den tilbake til oss. Vi evaluerer svarene, og kommer tilbake med et prisestimat.

Vi har i tillegg skrevet litt generelt om kostnadene ved et nytt nettsted som du kan lese mens du venter på svar fra oss.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Når du kontakter oss vil du alltid få prate med noen som blir en del av ditt prosjekt. Vi har aldri selgere i telefonen, kun webeksperter som brenner for brukervennlige og lønnsomme nettløsninger.

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller ring oss gjerne på 4000 65 94.

Start utviklingen av et nytt nettsted nå!

Ja takk, jeg er interessert og ønsker å bli kontaktet for en uforpliktende prat!

Kontaktinformasjon