Webanalyse bør være en meget sentral del av bedriftens satsning på nett. Lær av resultatene, og ta rask handling basert på reel kunnskap.

En av de viktigste punktene for å få suksess på nett er å se på statistikk og konverteringsrate, for så å gjøre endringer som øker konverteringsraten.

Du må hele tiden vite hvilken sider som fungerer optimalt, og hvilke sider som ikke overbeviser dine besøkende. For å kunne forbedre noe, må man kunne måle det. Derfor setter vi opp et analyseverktøyet slik at du selv kan se hva som foregår på baksiden av nettstedet.

Et analyseverktøy hjelper deg blant annet å se:

  • Hvor mange av de besøkende som konverterer til kunder.
  • Hvilke markedsføringsaktiviteter som gir resultater.
  • Hvilke sider kundene dine er mest interessert i.
  • Hvor på nettstedet de besøkende forlater deg. 

Dermed avdekker man søkeordene som gir mest potensielle kunder, hvilke markedsføringer som gir flest henvendelser, og hvilke landingssider og innhold din bedrift tjener mest penger på.

Oppsett av Google Analytics

Vi tilbyr installering og et skreddersydd oppsett av Google Analytics. Google Analytics er et kjent og brukervennlig verktøy med avanserte funksjoner.

Kostnadsfri programvare

Google Analytics programvaren er 100% kostnadsfri. Den eneste kostnadene for deg er tiden det tar å installere og tilpasse programmet til ditt nettsted.

Intergrasjon med Adwords

Om dere i tillegg benytter Adwords søkemotormarkedsføring kan analytics settes opp til å hente inn data fra Adwords. Dette gjør det enda enklere å se hvilke Adwords kampanjer som gir best øknomiske resultater.

Få tilsendt resultatene som betyr noe for din bedrift

For at man skal få fullt utbytte av Analytics bør man kjenne godt til faget webanalyse, derfor tilbyr vi regelmessig analyse av nettstedet og rapporterer til dere om de viktigste funnene.

Slik slipper dere å bruke tid på å evaluere dataene, og trenger kun å ta handling basert på rapportene fra oss.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om webanalyse og Google Analytics.