Nettstedene vi utvikler bygges alle opp på en 100% webbasert publiseringsløsning. Publiseringløsningen gjør det enkelt for din bedrift å både oppdatere og utvide nettstedet.

Vi leverer i hovedsak to forskjellige publiseringsløsninger; Websans og Corepublish. Dermed har vi alltid en løsning som er perfekt for dine behov!

Publiseringsløsningen Websans Websans publiseringsløsning logo

Websans publiseringsløsning

Websans gir deg enkel oppdatering, fra en nettleser, hvor som helst i verden!

Dette er vår egenutviklede publiseringsløsning. Denne benyttes av små og mellomstore bedrifter som krever topp kvalitet på de viktigste funksjonene i en publiseringsløsning.

 • Websans kan bygges ut med enkle moduler som; nyhetsbrev, brukerstyring og internsøk.
 • I tillegg kan løsningen skreddersys i stor grad, og tilpasses hvert enkelt nettsted.

Kontakt oss for en demonstrasjon av Websans


Publiseringsløsningens funksjoner

 • Endre tekst og innhold i et word-liknende grensesnitt
 • Legg til nye menyer og menypunkter
 • Passordbeskytt områder på nettstedet
 • Send nyhetsbrev til kunder
 • Søkemotoroptimalisering av innholdet
 • Intelligente skjemaer

En brukervennlig publiseringsløsning

Brukervennlig

Dette kutter opplæringstiden og bidrar til at din bedrift meget enkelt kan oppdatere og publisere innhold på nett uten å måtte kontakte en utvikler.

Kontakt oss å be om en demonstrasjon for å se hvor utrolig enkelt det kan være å vedlikeholde ditt nettsted.


Corepublish

Corepublish skjermbildeCorepublish er utviklet av vår samarbeidspartner Coretrek. Corepublish benyttes av over 170 bedrifter over hele landet, alt fra mindre bedrifter, til store konserner og offentlige selskaper.

Etter å ha testet flere hundre publiseringsløsninger, valgte vi å bli Corepublishpartner på grunn av selskapets faglige dyktiget og erfaring, løsningens brukervennlighet og de tekniske mulighetene.

Avansert funksjonalitet – genial brukervennlighet.

Publiseringsløsningen har avansert grunnfunksjonalitet, og kan enkelt bygges ut med for eksempel netthandel og intranett. I tillegg leveres Corepublish i 3 varianter.

 1. CorePublish Start: Brukes av virksomheter som ønsker å komme på nett på en enkel måte med god funksjonalitet og mulighet for å vokse etter behov.
 2. CorePublish Standard: Brukes av virksomheter som har middels komplekse nettsider, mindre grad av tilpasning og moderat antall forfattere.
 3. CorePublish Advanced: Beregnet på store virksomheter som har mange nettsteder, høy grad av kundetilpasning, store mengder informasjon, integrasjon med andre systemer og et høyt antall redaktører og forfattere.

Alle variantene er bygget på samme teknologi, slik at man kan starte enkelt og bygge opp til en mer avansert utgave uten betydelig merarbeid.

 • Selv om funksjonaliteten i Corepublish er avansert, er brukervennligheten meget god. Dette gjør det enkelt for din bedrift å vedlikeholde selv komplekse nettløsninger.

Ekstra trygghet og erfaring

Velger din bedrift Corepublish, har dere i tillegg to selskaper som står bak løsningen, noe som bidrar til ekstra trygget for dere.

Open-source publiseringsløsninger

Fordi vi ønsker å bistå våre kunder på best mulig måte, hjelper vi dere å velge publiseringsløsningen som er perfekt for deres behov.

Selv om vi i hovedsak leverer Corepublish og Websans, (fordi vi mener det ikke finnes andre publiseringsløsninger på markedet som slår disse) utvikler vi gjerne nettstedet deres basert på en open-source publiseringsløsning om det passer dere bedre.