Luminus er ikke et stort komplisert byrå. Det ønsker vi heller ikke være. Vi liker å arbeide effektivt og skape et personlig forhold til våre kunder. Vi gir deg full oppmerksomhet og personlig service, slik at vi sammen kan utarbeide en elegant og lønnsom nettløsning.

Hvem er Luminus?

Luminus består av to fast ansatte, et nettverk av freelancere og samarbeidpartnere som vi kobler inn i flere av våre prosjekter. Vi har tilknyttet oss eksperter fra flere fagfelter innen webutvikling og kan derfor bistå deg med det meste.

Fordi Luminus er et lite selskap kan vi tilpasse oss, og gjøre hver enkelt kunde til en personlig oppgave for å møte dine forventninger og behov best mulig.

Hvorfor velge oss?

  • Vi er lidenskapelig opptatt av å skape resultater for din bedrift på nett! Vår arbeidsmetodikk fokuserer på en god brukeropplevelse for de besøkende. Design og utvikling baseres på din bedrifts målsettinger.
  • Vi bistår våre kunder gjennom hele prosessen med å utvikle et nytt nettsted. Det visuelle designet er kun "toppen av isfjellet", og derfor bistår vi våre kunder med alt fra å avdekke målgruppens behov og å legge en klar strategi, til å analysere trafikk i etterkant av lanseringen.

10 gode grunner til å velge Luminus

Korte fakta

Navn: Luminus AS
Tidligere navn: 
Visans Media
Kontorer: Nedre Storgate 51, Drammen.
Fokus: Webdesign og utvikling

Brukervennlighet og tilgjengelighet
  Nettsteder som gir resultater
Etablert: 2008 (2003)
Org. nr: 992 556 757