Endelig er vårt nye nettsted klart! Det ligger mange dager og sene timer bak dette nettstedet, men vi er meget fornøyd med resultatet! Gi oss gjerne din tilbakemelding om du har noen kommentarer!

Vi har lenge hatt planer om å lage helt nye nettsider for oss selv, men det å lage nettsider til seg selv som et webdesignfirma er litt av en utfordring. Det er mye andre jobber, og det er som kjent at "skomakerens sønn" ikke alltid har de nyeste skoene. Men til slutt måtte vi bare ta i et tak, bite tennene sammen og heller jobbe sene kvelder for å få opp et nettsted vi kan være stolte av.

Våre mål for de nye nettsidene var å:

  1. Skape et forhold - De besøkende skal bli godt kjent med Luminus Webkommunikasjon.
  2. Opplyse - Vise frem hva vi gjør og hvordan vi kan hjelpe deg.
  3. Undervise - Lære opp de besøkende i hva som er viktig med et nettsted og hvorfor resultater og brukervennlighet er så utrolig morsomt å jobbe med!

Internt i bedriften kjørte vi en workshop for å planlegge nettstedet og bli kjent med vår potensielle brukergruppe. Vi intervjuet personer i målgruppen for å finne ut hva de ønsket å finne av informasjon på nettsidene våres og hvordan dette skulle presenteres.

 

Ut ifra våre samtaler med målgruppen kom vi frem til at vår målgruppe er splittet i to:

  1. De som ikke har et nettsted fra før, eller har et nettsted som er så dårlig at de ønsker en helt frisk start.
  2. De som har et nettsted i dag, men som de ønsker og friske opp å gjøre endringer på for å få bedre resultater.

Nettopp fordi vår målgruppe er splittet så klart og fordi en tjenesteoppramsing som inneholder ord som "XHTML og CSS" sier veldig lite til en del personer i vår målgruppe valgte vi derfor å fokusere nettstedet rundt Nytt nettsted, og Forbedre nettsted. Med nytt nettsted og forbedre nettsted får hver målgruppe et skreddersydd innhold utifra tjenestene de ønsker. Samtidig har vi også en tjenesteoversikt her for de som ønsker å se nøyaktig hva vi kan hjelpe dem med.

Vi mener at våre kunder trenger ikke å få en liste over ALT vi gjør, det viktige er at de vet at vi kan løse deres problemer uansett om de ønsker et nytt nettsted eller de vil forbedre et eksisterende nettsted.

Fordi vi er et webdesignfirma er det mange som har høye forventninger til våre sider, noe vi bare syntes er morro og som gjør det hele enda mer spennende med å lansere nye nettsider. Fokuset våres var å lage et nettsted som er enkelt og bruke og enkelt å finne frem på.

Selv om vi har kommet et godt stykke på vei med våre nettsider nå er det fortsatt en del som gjenstår. Blant annet skal vi legge ut mer detaljert informasjon om våre tidligere arbeider, og skrive en del artikler om ting du må vite om når du skal satse på nett . Samtidig jobber vi også med å lage et innloggingsområde for våre kunder hvor vi legger inn verdifull informasjon og tips om det å drive et nettsted. Dette er også noe vi syntes er veldig spennende og gleder oss til å lansere.

Selv om vi har jobbet mye med de nye nettsidene er det muligens ting vi mangler, derfor trenger vi hjelp av deg og alle våre andre brukere. Er det noe du savner, noe som er mangelfullt eller noe som burde forbedres? Ta kontakt med oss og fortell oss hva du syntes om de nye nettsidene våres. Vi gleder oss til å få tilbakemeldinger og lover å ta de til etterretning -det er tross alt det brukersentrert design handler om :)