For tiden er det mye som skjer i Luminus og her kommer en liten oppdatering på hva vi jobber med om dagen.

  • Norsk Institutt for Luftforskning utarbeider for tiden nye nettsteder. Luminus deltar i prosessen som rådgivere og designere. Frem til nå har vi blant annet gjennomført spørreundersøkelser på nett for å avdekke brukernes behov. Dette resulterer i et nettsted som fokuserer på de besøkenes oppgaver og løser disse best mulig.
  • Vi har inngått et samarbeid med Infotjenester for å utarbeide et helt nytt (veldig spennende!) produkt. Her har vi bistått med alt fra konseptutvikling, prototyper og det visuelle designet. Vi har også fått ansvaret for å forbedre brukervennligheten og det visuelle designet på flere andre produkter.
  • StudyAway tilbyr studie i utlandet i 3 måneder. Luminus bistår med å optimalisere deres eksisterende nettsted for økt konverteringsrate, samtidig som det flyttes over på vår publiseringsløsning Websans.
  • ComQ er en helt ny leverandør som leverer geniale løsninger for skjermkommunikasjon. Vi arbeider for tiden med å designet deres nettsted, og dette lanseres hvert øyeblikk.
  • Ikomm AS leverer produkter og tjenester innenfor IT og drift. Sammen med vår samarbeidspartner Escio har vi mye spennende arbeid foran oss.

 

Som du ser er det mange utfordringer og artige prosjekter for tiden. Vi ønsker uansett selvsagt nye kunder hjertelig velkommen. Ønsker du en prat for et mulig fremtidig samarbeid så ta gjerne kontakt.