Adlib ønsket et enkel nettsted, men med god kvalitet og store utvidelsesmuligheter. Løsningen var Websans Startpakke, som her ble et meget vellykket resultat.

"Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Luminus webkommunikasjon om utarbeidelse av mine nettsider, og er veldig fornøyd. De holder et høyt faglig nivå, og fremstår som tvers igjennom profesjonelle. De har blikk for den enkelte kundes egenart og behov, er serviceinnstilte og ikke minst hyggelige å samarbeide med.

Jeg følte meg veldig godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og er svært fornøyd med resultatet. Dessuten har jeg fått udelt positive tilbakemeldinger fra kunder og bekjente, og ser av responsen at dette var en verdifull investering."

Katinka Strøm Lyngroth - Ad Lib Helse & Utvikling

Prosjektbakgrunn og behov

Katinka Strøm Lyngroth er daglig leder i Adlib. I tillegg til ta imot private klienter for parterapi og coaching, tilbyr hun tjenester til bedriftsmarkedet innenfor kommunikasjon, konflikthåndtering og ledelse-coaching.

I dette arbeidet benytter Katinka seg av Nevro Lingvistisk Programmering.

Katinka ønsket å tydeliggjøre seg i markedet og utvide sin kundekrets. Derfor kom behovet for et nettsted der hun kunne presentere både tjenestene, samt sine tanker og meninger rundt coaching og NLP.

Det var viktig med forholdsvis rimelig etableringskostnader, selv om dette ikke måtte gå ut over den grunnleggende kvaliteten. Samtidig var det avgjørende at det var muligheter for utvidelse i fremtiden med tanke på både funksjonalitet og innhold, uten at man måtte "starte på nytt".

Vår løsning

Etter et innledende arbeidsmøte ble det bestemt at nettstedet skulle bygges opp på Websans Startpakke. Dette er vår alt-i-ett-løsning for små bedrifter som ønsker enkle nettsider.

Du kan lese mer om startpakken her.

Vi arbeidet sammen med kunden for å komme frem til krav til innhold, struktur på sidene og hvordan navigasjonen skulle fungere.

Adlib benytter Websans publiseringsløsning, som er en del av startpakken, til å oppdatere og vedlikeholde nettstedet.

Selv på en liten side som dette kan navigasjonen være en utfordring, og Katinka var usikker på hvordan menyer og undermenyer burde struktureres. Vi tok en ekstra runde på dette, og basert på fremtidige planer og en rask analyse av brukernes behov ga vi vår anbefalning til Katinka som ble godt mottatt.

Nettstedets design tok utgangspunkt i en eksisterende logo og Katinkas ønsker. Det ble et friskt og lett nettsted slik at brukerne kan fokusere på tekst og innhold.

Koden på siden er optimalisert for søkemotorer, og kunden fikk et lynkurs i å skrive for web under opplæringen av publiseringsløsningen.

Prosjekts suksess og resultat

Nettstedet har i dag et godt besøkstall, og grunnet optimaliseringen for søkemotorer kommer en stor andel av besøk fra Google og Kvasir.

Nettstedet administreres ved hjelp av Websans publiseringsløsning. Dermed kan Katinka oppdatere og utvide nettstedet på egenhånd. Noe hun allerede er godt i gang med.

Siden vi her benyttet Websans startpakke, har nettstedet en god grunnmur av høy kvalitet. Fordi Websans benyttes på alt fra små til store nettløsninger, kan vi i fremtiden bygge på siden med ny funksjonalitet eller enkelt gjøre justeringer på designet og legge til nye maler.

Samarbeidet i denne prosessen gikk meget bra, og basert på rammene, er både vi og Katinka godt fornøyd med resultatet.

Ønsker du hjelp fra Luminus for å synliggjøre din bedrift og øke kundekretsen?

Fyll ut vårt kontaktskjema, eller ring oss på 4000 65 94 for en hyggelig prat.